1-Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά σύντομη και απλή και ολοκληρώνετε μέσα σε 2 + 1 βήματα:

  1. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την Τραπεζική Κατάθεση. Στην οθόνη θα σας εμφανιστούν τα στοιχεία πληρωμής  που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την κατάθεση του ακριβές ποσού της παραγγελίας.
  2. Καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία που μόλις πραγματοποιήσατε στον Τραπεζικό λογαριασμό μας, στην Τράπεζα που σας εξυπηρετεί (οι αριθμοί λογαριασμών  θα σας αποσταλούν και με email με τη σύνοψη της παραγγελίας σας). Κατά την κατάθεση των χρημάτων στην Tράπεζά σας, σας παρακαλούμε δώστε ως αιτιολογία συναλλαγής τον «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει ως πρόσωπο χρέωσης της παραγγελίας.
  3. Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@ilfonto.gr και ενημερώστε μας για την πραγματοποίηση της πληρωμή σας, αναφέροντας οπωσδήποτε τον «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχει κάνει την πληρωμή. Εάν είναι δυνατόν, αποστείλετέ μας και το αποδεικτικό πληρωμής που θα έχει εκδοθεί από την Τράπεζά σας.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει δεσμευμένη για 3 εργάσιμες ημέρες. Για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία αποστολής θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης στο παραπάνω διάστημα.

Μπορείτε να καταθέσετε σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς

ALPHABANK:

Αρ.Λογαριασμού: 883002002001297
IBAN: GR4701408830883002002001297
Δικαιούχος: Πασιαλή Χαραλαμπία

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 

Αρ.Λογαριασμού: 551 810 477 6504
IBAN: GR480 172 518 000 551 810 477 6504
Δικαιούχος: Πασιαλή Χαραλαμπία

2-Πληρωμή μέσω Viva Walleτ

To ilfonto.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας ή ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται με πλήρη συμμόρφωση PCI DSS επιπέδου 1, ισχυρό έλεγχο ταυτοποίησης πελατών (SCA), ολοκληρωμένη διαχείριση κινδύνου (AI-powered risk management), σύστημα Anti-fraud και προστασία πληρωμών μέσω 3D Secure.

To ilfonto.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας

3-Με Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με 2,50€ για ολες τις παραγγελίες.

4-Με Μετρητά στο κατάστημά μας

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου στο ταμείο των καταστημάτος μας με μετρητά. Η παραγγελία σου θα ειναι δεσμευμένη για 3 εργάσιμες ημέρες σε περιπτωση που επιλέξετε πληρωμή με μετρητά στο κατάστημα

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies