Το Ilfonto εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα. H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως σε 1 - 2 εργάσιμες μέρες (θα λάβετε ενημερωτικό e-mail ή SMS για την πορεία παράδοσης). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3 - 4 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα , ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει και τις 4 εργάσιμες μέρες,και θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά εάν θέλετε να προχωρήσει η παραγγελία. 

Το κόστος μεταφορικών για Ελλάδα κυμαίνεται σε:

  • Από 3.00€ για αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα για παραγγελίες έως 40€
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Το Ilfonto μετά την παράδοση των προϊόντων στην μεταφορική εταιρεία  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή ή κακή εξυπηρέτηση και για την παρακολούθηση της παραγγελίας σας.

  1. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00 εκτός Σαββάτου.
  2. Αποστολή με ραντεβού όπως και αποστολή αυθημερόν (μόνο για το Άργος Αργολίδας) είναι εφικτή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και για παραγγελίες άνω των 30€

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας. Ευγενικά συστήνουμε στους πελάτες μας να ελέγχουν και τα μηνύματα στα "ανεπιθύμητα spam" γιατί ενίοτε καταλήγουν κι εκεί.

  • Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.
  • Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς
  • και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.
  • Μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν ή τα προϊόντα που αγόρασες μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία που το παρέλαβες.

Επιστροφές & Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε με 2 τρόπους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να βρίσκεται στην κλειστή εμπορική του συσκευασία, να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς και να έχετε επικοινωνήσει πρωτίστως μαζι μας στο τηλέφωνο 27510 29113.

  • Παραδίδοντας το/τα στην αρχική κατάσταση και συσκευασία στο κατάστημα μας προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς.
  • Αποστέλλοντας το/τα με δικά σας έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, στο καταστήματα μας με την απόδειξη αγοράς.

Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί κάποια από τις προϋποθέσεις το ilfonto.gr έχει δικαίωμα να μην δεχτεί την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies